Suosittuja tyyppejä  online-rulettipeleistä

Ruletti on pöytäpeli, joka on laajentunut saatavuudesta verkkoalalle. Useat variaatiot rulettipelistä ovat saatavissa, ovat seuraavat.

Amerikkalainen ruletti
Tämä on yksi kahdesta suosituimmasta rulettityypistä, toinen on eurooppalainen ruletti. Amerikkalaisessa ruletissa rulettirengas sisältää numerot 1-38, 0 ja 00. 00: n sisällyttäminen 00 on erotusero amerikkalaisten ja eurooppalaisten rulettien välillä, ja se lisää huomattavasti entisen talon reunaa, joka on 5,26% ; sama eurooppalainen ruletti on 2,7%.

Eurooppalainen ruletti
Eurooppalaisella ruletilla on paljon yhteistä amerikkalaiseen vastineeseen, mukaan lukien punaiset ja mustat tilat, joihin vedot voidaan sijoittaa. Amerikkalaisen ruletin 00-numeron laiminlyönnistä kuitenkin on runsaampia kertoimia.

Tästä syystä ruletin aloittelijat voivat suositella eurooppalaista rulettia. Voit myös houkutella eurooppalaista rulettia, jos ennakoilet säännöllisesti pelaavan verkkokelettia pitkään aikaan ja toivottavasti jatkaa luotettavien voittojen keräämistä tuolloin.

Ranskalainen ruletti
Tämä on hyvin samankaltainen kuin eurooppalainen ruletti, esimerkiksi sisällyttämällä vain yksi 0. Kuitenkin on otettava huomioon kaksi eroa. Yksi on ranskalaisen ruletin ”La Partage” -sääntö, jolloin vain puolet panoksestasi menetetään, jos pallo ratkaistaan ​​0: lla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *