Videopokerin perustekijät kaikille peleille

Siellä on muutama kymmeniä videopokeria, joita pelataan säännöllisesti, ja on olemassa useita tusinaja muita muunnelmia, joita näet hetken ajan. Tämä tarkoittaa, että käytettävissä on todennäköisesti yli 100 erilaista videopokeria, ja ne kaikki vaativat erilaisia ​​strategioita. Useimmilla pelaajilla ei ole aikaa tai energiaa työskennellä täydellisissä, matemaattisissa strategioissa jokaisesta yksittäisestä pelistä. Sen sijaan on käytännöllisempää lähestyä videopokerin perusteiden oppimista ja sitten menemällä sieltä.

Aloitaksesi, sinun on keskityttävä pelaamaan peliäsi (rahapelit), ja tämä koskee enimmäkseen, jos on progressiivinen ja jos on olemassa luonnollisia kortteja. Pelissä, kuten Jacks or Better, jossa ei ole mitään villikorttia, pelaaminen alhaisen käden käsiin tulee tärkeämpää, koska teet alempia käsiä keskimäärin. Wild Card -pelissä, kuten Deuces Wild, sinun on kuitenkin keskityttävä keskikokoisten käsien pelaamiseen entistä paremmin, koska voiton taulukko on jäsennelty korvaamaan, että villikortit antavat sinulle paremman aloituksen ja viimeistelyn kädet kuin keskimäärin.

Kun olet sitä mieltä, sinun on harkittava, mitkä ovat tärkeämpiä huuhtelupöytien ja yksittäispareiden välillä. Useimmissa videopelipeleissä huuhtelevat vedot ovat lähes aina tärkeämpiä kuin yhdet parit, vaikka ne ovatkin korkeat parit. Tämä johtuu siitä, onko villikortteja vai ei. Suorat vedot ovat kuitenkin yleensä huonompia kuin korkeat parit ja parempi kuin matala pari. He ovat huonompia kuin huuhtelevat vedot, koska heitä on vaikeampi lyödä ja maksaa alhaisemmalla hinnalla. Jos tasapisteessä on korkeita kortteja, että voit tehdä isoja pareja kuin Jacks or Betterilla, he saavat kuitenkin hyvää lisäarvoa.

Videopokerin tavoite on maksimoida käden arvo, jota olet käsitellyt valitsemalla hylätyt kortit. Tämä on hieman erilainen kuin aina yrittää tehdä suurimman käden. Jos esimerkiksi teet sydämesi AKQJ5: n, sinun pitäisi aina hylätä viisi sydämestä, vaikka olet rikkoutunut tehty huuhtelu. Mahdollisuus tehdä royal flush antaa liian paljon arvoa sivuuttaa, plus voit tehdä suorat tai huohot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *